Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ga hangen in de wind

Storm? Jouw moment van OERRR is aangebroken. Grijp je kans en ga na school direct naar buiten. Zoek een plekje op een plein of een open veldje. Ergens waar niet te veel bomen staan. <br />EN DAN HANGEN IN DE WIND!!

Ga hangen in de wind

Storm? Jouw moment van OERRR is aangebroken. Grijp je kans en ga na school direct naar buiten. Zoek een plekje op een plein of een open veldje. Ergens waar niet te veel bomen staan. 

EN DAN HANGEN IN DE WIND!!

Het gaat nog beter met je jas open. Hou ze als vleugels van je af. Dan ben je net een vogel die hoog in de lucht. Kijk maar eens hoe ver je voorover kan hangen. Of hoe snel je kan rennen tegen de wind in. Of juist met de wind in de rug.

Let op: houd het nieuws in de gaten of het niet te gevaarlijk is om naar buiten te gaan.

logo