Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Herfstboeketje

In de herfst bloeien niet veel bloemen. Toch kun je een mooi boeketje maken voor op de vaas. Zoek daarvoor takjes, bijvoorbeeld met een paar blaadjes, eikeltjes of nootjes eraan. Een uitgebloeide judaspenning, akelei of klaproos erbij is ook er mooi!

Herfstboeketje

In de herfst bloeien niet veel bloemen. Toch kun je een mooi boeketje maken voor op de vaas. Zoek daarvoor takjes, bijvoorbeeld met een paar blaadjes, eikeltjes of nootjes eraan. Een uitgebloeide judaspenning, akelei of klaproos erbij is ook er mooi! Vergeet niet grote bladeren te zoeken, van kastanjes of platanen bijvoorbeeld. Rietstengels zijn er ook mooi bij. Pluk en zoek net zo lang tot je je handen vol hebt.

Zet het in een mooie vaas en klaar is je herfstboeket!

logo