Cookies op Natuurmonumenten.nl

Natuurmonumenten respecteert de privacy van jouw gegevens

Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en jouw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en jou relevante advertenties te laten zien die op je interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik wil een optimaal werkende website" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op de link om jouw voorkeuren voor cookies te wijzigen.Meer uitleg over cookies

Kies jouw cookie instelling

Kies eerst de cookies die je wilt toestaan

Herfstcakejes maken

Maak de lekkerste herfstcakejes.

Ingrediënt

Appel, walnoot, beukennoot of hazelnoot

Bereiding

Breng 125 gram roomboter op kamertemperatuur. Mix het glad, voeg twee eieren toe in de mixer. Net als 125 gram suiker, 125 gram zelfrijzend bakmeel en twee eetlepels melk. Maak het echt herfstig met een flinke snuf kaneel en herfstfruit naar keuze.

Schep het beslag in cakevormpjes. Bak 25 minuten in een op 170 °C voorverwarmde oven.

Eventueel nog vrolijk versieren.