Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Hoe voelt het donker?

Maak een nachtwandeling. Door je woonwijk. Over het strand. Door het bos. Of door je achtertuin.<br />Alles ziet er anders uit dan overdag. Logisch, het is donker. Toch zie je meer dan je denkt. Zeker als de wolken wegblijven en de bijna volle maan de nacht verlicht.

Hoe voelt het donker?

Maak een nachtwandeling. Door je woonwijk. Over het strand. Door het bos. Of door je achtertuin.

Alles ziet er anders uit dan overdag. Logisch, het is donker. Toch zie je meer dan je denkt. Zeker als de wolken wegblijven en de bijna volle maan de nacht verlicht.

Als je even stilstaat, zie je nachtvlinders, uilen en vleermuizen vliegen in de schemer. En minder leuk, muggen… Ogen dicht nu. Spits je oren, wat hoor je? Misschien helemaal niets, wie weet gefladder van een meikever of kolibrievlinder. Je kunt ook met blote voeten buiten lopen (of je handen op grond leggen). En, hoe voelt de grond? Fijne wandeling!

logo