Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kaboutersoep maken

Verzamel veel oude pannen en opscheplepels, dan kan je kind met water en blaadjes lekkere kaboutersoep maken. Laat je kind zelf het water halen uit een teil of emmer. Dit is voor hen onderdeel van het spel en leerzaam, bijvoorbeeld dat je heel langzaam moet lopen met een volle lepel.

Kaboutersoep maken

Verzamel veel oude pannen en opscheplepels, dan kan je kind met water en blaadjes lekkere kaboutersoep maken. Laat je kind zelf het water halen uit een teil of emmer. Dit is voor hen onderdeel van het spel en leerzaam, bijvoorbeeld dat je heel langzaam moet lopen met een volle lepel. Laat je kind blaadjes plukken die door de soep mogen, grassprietjes of bloemetjes. Roeren kan met een houten pollepel en als er bakjes zijn wordt de soep opgeschept. Smikkel lekker mee en geef altijd vers schoon drinkwater.

logo