Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kijken naar de lucht

Niets is heerlijker voor een klein kind om buiten te mogen slapen en als je wakker wordt de omgeving rustig in je op te kunnen nemen.

Kijken naar de lucht

Niets is heerlijker voor een klein kind om buiten te mogen slapen en als je wakker wordt de omgeving rustig in je op te kunnen nemen. Veilig liggend in kinderwagen of babyslaaphuisje, onder een boom met uitlopende bladeren waar de vogels in zingen, is het ultiem genieten en dit sluit aan bij de beleving van jonge kinderen.

Samen buiten zijn, op een kleed of in het lange gras liggen en naar boven kijken is zo verwonderlijk. De takken van de boom die bewegen, de wolken die voorbij drijven, de vogels die overvliegen of van tak naar tak bewegen is een wereld van verwondering. Om samen helemaal tot rust te komen en de lente te beleven.

logo