Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Lekker knutselen en kliederen met herfstbladeren

Herfstbladeren zijn niet alleen mooi om naar te kijken of doorheen te rennen: je kleine kan er ook heerlijk mee knutselen. Smeer ze in met verf om prachtige bladerstempels mee te maken. Laat je kindje ze beschilderen en rijg ze tot een mooie slinger om de herfst te vieren.

Lekker knutselen en kliederen met herfstbladeren

Herfstbladeren zijn niet alleen mooi om naar te kijken of doorheen te rennen: je kleine kan er ook heerlijk mee knutselen. Smeer ze in met verf om prachtige bladerstempels mee te maken. Laat je kindje ze beschilderen en rijg ze tot een mooie slinger om de herfst te vieren. Plak de bladeren met een plakbandje vast, laat je kindje er lekker overheen kliederen en haal de bladeren weer weg voor prachtige silhouetten. Plezier voor alle leeftijden!

logo