Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Maak een lijstje van takken

Nodig<br />4 stevige takjes<br />Mooie bloemetjes, veertjes, blaadjes of andere dingen uit de natuur om het lijstje mee te versieren<br />Gekleurde washi-tape<br />Gekleurde elastiekjes<br />Stuk touw<br />Zo maak je het

Maak een lijstje van takken

Nodig

  • 4 stevige takjes
  • Mooie bloemetjes, veertjes, blaadjes of andere dingen uit de natuur om het lijstje mee te versieren
  • Gekleurde washi-tape
  • Gekleurde elastiekjes
  • Stuk touw

Zo maak je het

Leg de stevige takken in een vierkant op elkaar, laat de uiteinden elkaar overlappen. Verbind de hoekpunten met elkaar door middel van elastiekjes (en eventeel de washi-tape) . Versier het lijstje vervolgens met de blaadjes, bloemetjes en veertjes die je hebt gevonden. Deze kun je vastmaken aan je lijstje met washi-tape. Knip tenslotte het touw op maat en maak een lus door de uiteinden aan de bovenkant van het lijstje knopen.

Nu hoef je alleen nog maar een mooi plekje te vinden om je natuurlijstje op te hangen! 

logo