Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Maak je eigen web

Doe als de spin en weef je eigen web. Neem een flinke klos met stevig touw mee naar het bos. Zoek een plek waar de bomen redelijk dicht op elkaar staan. Span het touw tussen 2 bomen en knop het vast. Doe hetzelfde bij 2 andere bomen en zorg ervoor dat de draden elkaar kruisen.

Maak je eigen web

Doe als de spin en weef je eigen web. Neem een flinke klos met stevig touw mee naar het bos. Zoek een plek waar de bomen redelijk dicht op elkaar staan. Span het touw tussen 2 bomen en knop het vast. Doe hetzelfde bij 2 andere bomen en zorg ervoor dat de draden elkaar kruisen. Ga zo door tot je een mooi web hebt gemaakt. Wie kan er door het web kruipen zonder de draden aan te raken? Veel plezier!

logo