Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Magische bloemen

Als de vlier volop bloeit, ruiken de witte bloemschermen heerlijk. Als je een scherm plukt kun je deze omgekeerd op het haar van je kind zetten. De kleine bloempjes laten los en plakken aan de haren zodat ze een prachtige prins of prinses worden.

Magische bloemen

Als de vlier volop bloeit, ruiken de witte bloemschermen heerlijk. Als je een scherm plukt kun je deze omgekeerd op het haar van je kind zetten. De kleine bloempjes laten los en plakken aan de haren zodat ze een prachtige prins of prinses worden. Ook is met de bloemschermen heel gemakkelijk een heerlijk drankje te maken. Een kan vol bloemschermen aanvullen met water of appelsap, een paar uur laten staan in de koelkast en je hebt een gezond en verfrissend drankje. Voor de echte smikkelaars kunnen er nog stukjes aardbei bij door en je proeft de lente.

logo