Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Smikkelende slakken

Is de regenbui voorbij? Dan is dit het perfecte moment om slakken te zoeken. Je vindt ze op grote planten in het bos, in de tuin of in het hoge gras. Ga op zoek en verwen ze eens met een lekker hapje.

Smikkelende slakken

Is de regenbui voorbij? Dan is dit het perfecte moment om slakken te zoeken. Je vindt ze op grote planten in het bos, in de tuin of in het hoge gras. Ga op zoek en verwen ze eens met een lekker hapje.Neem een plastic pot, doe er een laagje vochtige aarde in en wat verschillende soorten blaadjes. Welke blaadjes vinden jouw slakken het lekkerst?Zet de slakken na een tijdje weer terug in de vrije natuur. En vergeet niet om je handen te wassen!

logo