Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Sneeuw sporen

Als er sneeuw ligt, is het leuk om sporen te volgen. Maar in de modder kan dat natuurlijk ook heel goed. Ga eerst samen op zoek naar sporen van mensen en maak zelf ook voetstappen in sneeuw of modder. Als je rond een boom of struik loopt kun je dan verbaasd je eigen sporen weer volgen.

Sneeuw sporen

Als er sneeuw ligt, is het leuk om sporen te volgen. Maar in de modder kan dat natuurlijk ook heel goed. Ga eerst samen op zoek naar sporen van mensen en maak zelf ook voetstappen in sneeuw of modder. Als je rond een boom of struik loopt kun je dan verbaasd je eigen sporen weer volgen. Daarna kunnen sporen van dieren worden gezocht. Vogeltjes maken hele kleine pootafdrukjes en sporen van huisdieren zijn ook goed te zien. Als er dierensporen ontbreken, kan je kind ook zelf een spoor maken met een lange tak die het met zich mee sleept. 

logo