Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Snuffelroute

In de tuin of in de omgeving groeien genoeg planten en bloemen die een duidelijke geur hebben. Loop samen met je kind in de tuin langs de planten. Laat je kind zelf een blaadje plukken en het wrijven tussen de handen. Ruikt het lekker fris, zoet of misschien niet zo lekker.

Snuffelroute

In de tuin of in de omgeving groeien genoeg planten en bloemen die een duidelijke geur hebben. Loop samen met je kind in de tuin langs de planten. Laat je kind zelf een blaadje plukken en het wrijven tussen de handen. Ruikt het lekker fris, zoet of misschien niet zo lekker. Een heleboel voorjaarsbloemen hebben een fijne geur. Snuffel eens samen rond alsof je een vlinder bent die de lekkerste bloem zoekt. Of maak samen een geurboeketje en pluk meer bladeren en bloemen die ruiken voor op een vaasje. Neem een mandje mee waar alles in kan wat lekker ruikt.

logo