Ga direct naar inhoud

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Jocky Naderman

Een kennismaking met Jocky Naderman.

Ledencommissie

Mijn leeftijd is 56 jaar en ik woon in Wijchen. Ook al woon ik nu in Gelderland, ik ben een geboren en getogen Brabander, in hart en nieren.

Ik fiets graag richting de Maasuiterwaarden of de minder bekende Langenboomse bossen. Daar stap ik dan af en wandel verder zoekend naar vogels.

Heb ik een dagje uit dan fiets ik naar de Kampina of de Loonse en Drunense duinen en wandel ik doelloos wat rond. Gewoon een dagje één zijn met de natuur.

Ben ik een dag op familiebezoek in Eindhoven en is het lekker weer dan is de Malpie een uitstapje om jeugdherinneringen op te halen. De Stevensbergen is een plek om niets te ontvangen. Gewoon jezelf zijn zonder communicatiemiddelen.

Sinds 1993 ben ik lid van Natuurmonumenten, want ik vind de natuur essentieel voor iedereen die interactief in de open lucht wil recreëren. Ik wil actief wat toevoegen aan mijn passie: bewegen in een natuurlijke omgeving. Gelukkig was er in tweede instantie een vacature in de districtscommissie. Ook toen is de rust beloond. 

Ik ben opgeleid als chemicus en mijn arbeidsdriehoek is operationeel- ,verander- en projectmanagement binnen de complexe High Tech industrie. Ik begeleid graag mensen in hun denkprocessen. Bij Natuurmonumenten wil ik dit samen met een ieder doen om er gezamenlijk voor te zorgen dat de wereld leefbaar blijft, te beginnen bij jezelf om de hoek. Thematisch: Groot denken! Klein doen!

[email protected]

Jocky Naderman