Ga direct naar inhoud

Ledencommissie Overijssel

Welkom op pagina de ledencommissie (LC) Overijssel. Wij, LC Overijssel, zijn er voor de ruim 39.000 leden in onze provincie. Wie wij zijn en wat wij doen, lees je hieronder!

ledencommissie Overijssel

Wat doen wij als LC?

Als LC representeren wij de ruim 39 000 leden uit de provincie. We organiseren ledenbijeenkomsten om in contact met onze leden te blijven en om te horen wat er leeft onder de leden. Daarnaast organiseren we activiteiten voor onze leden. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We laten jou graag zien wat er speelt in de prachtige natuurgebieden die Natuurmonumenten Overijssel rijk is.

Maandelijks vergaderen we als LC en bespreken dan welke geluiden er bij de leden zijn opgevangen, wat er in de provincie speelt en wat van belang is om te bespreken met verantwoordelijken van de beheereenheden in de provincie.

Met zeven leden representeren wij onze provincie ook in de landelijke ledenraad van Natuurmonumenten.

Wil jij contact met ons opnemen? Mail ons via [email protected].

Foto's van de leden van de ledencommissie

De nieuwsbrief en nieuws

Ook schrijven we geregeld updates over wat Natuurmonumenten aan beheer uitvoert in de gebieden De Wieden en Salland/Twente. Daar lees je over op deze pagina onder ‘nieuws’ of in onze nieuwsbrief.

Ben jij al wel lid, maar ontvang je nog geen nieuwsbrief? Neem via dit contactformulier contact op met de ledenservice van Natuurmonumenten en geef aan dat je de Ledencommissie nieuwsbrief Overijssel wilt ontvangen! 

 

Nieuws