Ga direct naar inhoud

Natuursafari door de Loenense Bossen en het Deelerwoud

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op safari over de Veluwe. De gids neemt je in zijn auto mee door de Loenense Bossen en door het rustgebied van het Deelerwoud. Daar is er grote kans op het zien van wild! Boek zo'n privé-excursie voor maximaal 5 personen.

Edelhert spotten tijdens Top 5 safari met boswachter

De meest indrukwekkende grote bewoners van de Veluwe zijn: edelherten, wilde zwijnen, reeën en Schotse hooglanders. Vooral in het rustgebied is de kans op het zien van deze soorten groot.

Natuursafari boeken

De gids neemt je mee per auto, dan laten de dieren zich makkelijker zien dan te voet. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

Praktische info

- Duur circa 2 uur

- Exclusieve safari met een gids per auto 

- Bezoek rustgebied dat normaal gesproken niet toegankelijk is

- In de periode van mei tot en met oktober

- Starttijd: circa 2 uur voor zonsondergang

- Grote kans op het zien van edelhert, wild zwijn, ree en Schotse hooglander

- Inclusief een koffie/thee/warme chocolademelk

- Groepsprijs voor max. 5 personen

- Datum en tijdstip in overlegDe groepsprijs voor deze exclusieve natuursafari bedraagt € 390,-. Leden van Natuurmonumenten ontvangen 30% korting en betalen € 275,-. Lid worden kan tijdens het online boeken van de excursie. Met het lidmaatschap steun je de natuur in Nederland.

Excursie aanvraag

In verband met de beschikbaarheid van de boswachter en de voorbereidingen, vragen wij je de excursie aanvraag ruim voor de gewenste excursiedatum in te dienen. Aanvragen dienen minimaal 3 weken van tevoren bij ons binnen te zijn op het e-mailadres: [email protected] 

Fotografie

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de auto niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de safari minder geschikt voor (hobby)fotografen.