Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wederverkoop vergunningen

Ondernemers in de de buurt van onze MTB-routes en ruiterpaden kunnen optreden als wederverkoper van de MTB-vignetten en ruiterpassen van Natuurmonumenten. De MTB-vignetten en ruiterpassen kunnen via een bestelformulier worden besteld bij ons verzendhuis Hexspoor.

Mountainbiken in Nationaal Park Veluwezoom

Vignetten 2020 bestellen

U kunt de volgende pakketten bestellen:

  • 25 MTB-vignetten 
  • 100 MTB- vignetten
  • 10 ruiterpassen
  • 25 ruiterpassen

Bij alle pakketten ontvangt u een formulierboekje met formuliertjes waar de kopers hun gegevens kunnen vermelden. U kunt deze terugsturen met een antwoordenveloppe of meegeven met een medewerker van Natuurmonumenten.

U kunt de MTB-vignetten en ruiterpassen 2020 vanaf heden bestellen met het bestelformulier 2020 (xlsx). Vul deze volledig in en mail het naar: [email protected]

Bestelformulier 2020 downloaden (xlsx)

Verkooppunt worden van vignetten

Wilt u ook een verkooppunt worden van de MTB-vignetten of ruiterpassen van Natuurmonumenten? Of wilt u meer lezen over de werkwijze en bestelprocedure? Bekijk hier alle informatie (pdf)

Onverkochte passen retourneren

Heeft u als wederverkoper vignetten over van 2019? Gebruik dan het retourformulier om de onverkochte passen terug te sturen naar Natuurmonumenten.

Retourformulier 2019 downloaden (pdf)

Ruiterpas en MTB-vignet
logo