Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nacht van de Nacht

Nederland wordt 's nachts steeds lichter. Het behoort tot de meest verlichte landen in Europa. Terwijl echt donkere nachten goed zijn voor mens en dier. En voor het milieu, want al dat licht kost heel veel energie. Daarom wordt op zaterdag 26 oktober weer de Nacht van de Nacht georganiseerd. Duizenden lichten gaan uit en er zijn nachtactiviteiten in alle provincies. Ook Natuurmonumenten doet mee. Beleef de echte nacht met ons mee. Schrijf je in met het hele gezin, deze nachtbeleving mag je niet missen!

Agenda

Sterren kijken op donker Schiermonnikoog
vr 27 dec

Sterren kijken op donker Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog wordt het ’s avonds nog écht donker, en dat levert adembenemende sterrenhemels op.

Nacht van de Nacht door bossen bij Loenen - Veluwe
za 24 okt
Wandelen

Nacht van de Nacht in de bossen op de Veluwe - Loenen

Wandel met de boswachter mee tijdens de Nacht van de Nacht door de bossen en omgeving van Loenen en ervaar hoe mooi de duisternis is.

Beleef de Nacht van de Nacht op het Mosselse Zand
za 24 okt
Wandelen

Beleef de Nacht van de Nacht op het Mosselse Zand - Otterlo

Wandel mee met de boswachter tijdens de Nacht van de Nacht door het bos en over het stuifzand van de Veluwe. Ervaar hoe mooi de duisternis is bij Otterlo.

logo