natuurgebied

Hackfort

Brasserie in het Koetshuis

In het voormalige koetshuis van kasteel Hackfort brasserie De Keuken van Hackfort gevestigd. De brasserie is vermaard om haar mooie terras met uitzicht op de historische moestuin.

De nieuwe uitbaters van de Keuken van Hackfort, Boudewijn de Bakker en Lindsay Kirkaldy, heten je vanaf 4 maart weer van harte welkom. 

Bij de Keuken van Hackfort kun je terecht voor een smakelijke lunch of - vooralsnog op vrijdag en zaterdag - een heerlijk diner. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten en fruit uit de naastgelegen kasteelmoestuin. En wil je gewoon een kopje koffie of een lekkere high tea, dan kan dat ook. Kijk op de site van de Keuken van Hackfort.

De openingstijden zijn vooralsnog: op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 10 - 17 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10 - 21 uur, dan kun je er ook terecht voor een diner. Op maandag is de Keuken gesloten.

Levendig landgoed

Natuurmonumenten liet het koetshuis verbouwen omdat een rendabele exploitatie van horeca een basis legt voor de instandhouding van de historische gebouwen op het landgoed. Samen met educatieve en culturele activiteiten – zie onze agenda! – zorgt de Keuken van Hackfort voor levendigheid op het mooie landgoed in Vorden.

De Keuken van Hackfort met historische moestuin ervoorFotograaf: Jeanne HeekelaarBron: Natuurmonumenten

word nu lid