Ga direct naar inhoud
Achterhoek

Vrijwilligersvacatures in Achterhoek

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger natuurbeheer de Graafschap

  Heb je zin om je samen met andere natuurliefhebbers in te zetten voor de natuur en landschappen? Beheereenheid Achterhoek kan hulp goed gebruiken voor het uitvoeren van diverse natuurbeheer werkzaamheden op verschillende locaties in de Graafschap. Lekker je handen uit de mouwen steken, niet moeilijk en vooral heel nuttig. Hierdoor is het vrijwilligerswerk erg afwisselend. En één ding is zeker je bent gegarandeerd lekker buiten aan het werk in de frisse lucht!

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger natuurbeheer op landgoed Dorth

  Heb je zin om je samen met andere natuurliefhebbers in te zetten voor de natuur en landschappen? Beheereenheid Achterhoek kan hulp goed gebruiken voor het uitvoeren van diverse natuurbeheer werkzaamheden op landgoed Dorth. Lekker je handen uit de mouwen steken, niet moeilijk en vooral heel nuttig. Hierdoor is het vrijwilligerswerk erg afwisselend. En één ding is zeker je bent gegarandeerd lekker buiten aan het werk in de frisse lucht!

 • Vrijwilligersvacature

  Gezocht: stinzenvrijwilligers voor landgoed Hackfort

  Prachtig toch, al die bloeiende voorjaarsplanten vlakbij kasteel Hackfort? De afgelopen jaren zijn op landgoed Hackfort bijna een half miljoen bolletjes van voorjaarsbloeiers, de zogenaamde stinzenplanten, geplant. Een speciale ploeg vrijwilligers werkt jaarrond om ieder jaar in de lente te kunnen genieten van de bloemenpracht. En daar kunnen we hulp bij gebruiken.