Ga direct naar inhoud
Nieuws

Welk cijfer geef jij de Ankeveense Plassen?

31 mei 2023 | Olga Ekelenkamp

Wandel of fiets je regelmatig door het natuurgebied de Ankeveense Plassen? Ben je wel eens met een vaarexcursie mee geweest? Ooit een bezoek gebracht aan dit veengebied met grote plassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos? Dan wil Natuurmonumenten graag weten hoe je het gebied hebt beleefd! Je kunt ons helpen door de digitale enquête in te vullen!

Ankeveense Plassen

Uw bezoek onder de loep

Natuurmonumenten streeft ernaar dat zoveel mogelijk mensen van de natuur kunnen genieten. Dat kan alleen als we weten hoe bezoekers de natuurgebieden en de aanwezige voorzieningen waarderen en beleven. Omdat jaarlijks vele duizenden natuurliefhebbers de Vechtplassen bezoeken is het hoog tijd om ook de mening van bezoekers aan dit gebied onder de loep te nemen. 

Meedoen is simpel

Vertel ons wat je van jouw bezoek aan de Ankeveense Plassen vond! Was er genoeg parkeergelegenheid? Werd de route goed aangegeven en hoe heb je de kwaliteit van de wandel- en fietspaden ervaren?

Meedoen aan het bezoekersbelevingsonderzoek is simpel en duurt hooguit tien minuten. Ga naar https://onderzoek.marketresponse.nl/ankeveen.   
 

Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp