Ga direct naar inhoud
Nieuws

Arboretum Poort Bulten in de toekomst

11 mei 2018 | Simone Damhof

Enkele jaren geleden werd Natuurmonumenten beheerder van het unieke bomenpark Arboretum Poort Bulten. Net als op heel veel andere plekken in Twente was ook hier een textielfabrikant de grondlegger van het park. We zijn er trots op, het park biedt een bijzondere natuurbeleving, er komen veel bezoekers en nu gaan we vervolgstappen zetten. Help je mee?

Arboretum Poort Bulten

Wat betekent het Arboretum voor jou?

Arboretum Poort Bulten is echt een uniek bomenpark (2500 bomen en heesters verdeeld over 1000 soorten!) De natuurwaarden zijn ook bijzonder hoog, in het voorjaar heb je bloesems aan de bomen op ooghoogte en een bloementapijt aan je voeten. Niet voor niets komen er jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Genieten

Maar wie zijn nu precies die bezoekers? Echte bomenkenners, dagelijkse wandelaars, rustzoekers, fotografen of schilderclubs. We zien een groot aantal mensen genieten en daar worden wij ook weer blij van. We nemen aan dat iedereen tevreden is maar willen met het oog op de toekomst toch een gefundeerd plan maken.

Anonieme vragenlijst

We hebben voor de bezoekers een vragenlijst gemaakt en we zijn er bijzonder mee geholpen als deze ingevuld wordt. Ben jij die bezoeker? Help ons, het invullen van de vragen duurt maar 5 minuten en is anoniem. Bovendien biedt het je als bezoeker de kans om  suggesties te doen.

Je treft ons aan met vragenlijsten in het park, ook in de inforuimte in Schenkerij Poort Bulten is de vragenlijst in te vullen. Help ons nog sneller en vul de vragenlijst in via deze link  https://nl.surveymonkey.com/r/CPNVKBX

Bedankt!

Simone Damhof
Simone Damhof