Doekaart Bloemenweide Boekesteyn

Altijd al boswachter willen zijn? Dit is je kans! Ga op pad met de doekaart van OERRR en ontdek de bloemenweide. Zo leer je de bekendste wilde bloemen en insecten herkennen. Kan je een hommel aaien? En waarom heet een klaproos eigenlijk zo? Dit kun je allemaal ontdekken in de bloemenweide van Boekesteyn.

zoekkaart

Deze speurtocht kan je van juni t/m augustus lopen.

Kosten: € 5,60 (leden) en € 8,00 (niet-leden)

De speurkaart is te koop bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Kijk hier voor de openingstijden van het bezoekerscentrum.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo