Ga direct naar inhoud
Nieuws

Doe mee!

30 januari 2019 | Natuurmonumenten

Meld je snel aan voor deze leuke kinderactiviteit, want vol is vol! Met hulp van vrijwilligers van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten maak je heerlijke vogelsnacks. Leuk voor thuis!

Vette vogelsnack maken

Leuke voorjaarsactiviteit

Het is winter en wat is er leuker dan de vogels een handje te helpen om hun kostje bij elkaar te scharrelen? Kom woensdagmiddag 20 februari 2019 naar Gasterij Natuurlijk Smeerling en maak samen met de boswachter een vette vogelsnack met heerlijke zaden en noten. Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten ontvangen je graag om 14.00 uur in de Gasterij in Smeerling.

Pindakaas en dennenappel

Samen met vrijwilligers van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten maak je van een dennenappel met pindakaas de heerlijkste vogelsnacks vol met noten en zaden. Leuk om thuis in je tuin op te hangen. De vogels zullen je dankbaar zijn, want niet alle vogels vertrekken naar het warme Zuiden. Sommige blijven in Nederland en hebben in de kou extra energie nodig om warm te blijven. Help jij ze een handje?

Aanmelden en kosten

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via de activiteitenkalender. Kijk snel of er een plekje is, want vol is vol. 

De kosten voor deze activiteit bedragen € 5,00 per kind inclusief een glas ranja met iets lekkers. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf ± 5 jaar tot en met 10 jaar. Er is plek voor 20 kinderen, meld je snel aan want vol is vol! Je betaalt ter plekke, het liefst gepast!

Locatie

Je bent op woensdag 20 februari om 14.00 uur van harte welkom in Gasterij Natuurlijk Smeerling (Smeerling 15) vlakbij Vlagtwedde. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. Ouders en begeleiders kunnen bij het warme vuur van de Bullerjan kachel een lekker kopje koffie of thee drinken (eigen kosten).

Natuurmonumenten