Nieuws van de boswachter

Informatieschuur De Pas vanaf 1 juli weer open!

24 juni 2020 | Karlijn van Riessen

Goed nieuws!
Vanaf 1 juli opent Informatieschuur De Pas weer haar deuren én kun je onze nieuwe kinderwandeling 'Wout de Wolf' komen uitproberen!

Informatieschuur De Pas

Vanaf 1 juli weer open

Na maanden gesloten te zijn, kan Informatieschuur De Pas haar deuren weer openen. De vrijwilligers die hier op zondag aanwezig zijn stonden al weken te trappelen om weer aan de slag te gaan. Er is een grote schoonmaak gehouden en natuurlijk wordt er rekening gehouden met de corona-richtlijnen zodat bezoekers met een gerust hart binnen een kijkje kunnen nemen. Op 5 juli zijn we voor het eerst weer aanwezig en kun je o.a. ons nieuwe 3D- memoryspel komen spelen, voorjaarshoning kopen en spelen in de Speelnatuur van OERRR.

Ook excursies gaan weer van start

Niet alleen de Informatieschuur gaat weer open, vanaf 1 juli worden er op verschillende locaties in Salland ook weer excursies aangeboden. Op De Sprengenberg organiseren we in augustus bijvoorbeeld weer een reeën excursie en de kinderexcursie Speuren naar Sporen.
Wil je ook mee met een excursie? Kijk dan hier voor ons aanbod.

NIEUW: Kinderwandelroute Wout de Wolf

Sinds 2 weken is ook onze nieuwe kinderwandelroute af! Ga mee op pad met Wout de Wolf en wandel langs de akkers, de heide en door het donkere bos. Onderweg zijn er natuurlijk leuke OERRR opdrachten die je kunt doen. Haal de speurtocht op zondag tussen 11.00 en 15.30 uur bij de Informatieschuur op Erve De Pas.

 

Wout de Wolf

Nieuwe kinderwandeling Wout de Wolf

Karlijn van Riessen
logo