Vergaderen bij Erve de Pas op de Sallandse Heuvelrug

Vergaderen met uitzicht op historische akkers, omringt door bossen en heuvelachtige, uitgestrekte heidevelden. Bij Erve de Pas vergader je in een gerenoveerde varkensschuur op een authentiek Sallands boerenerf. Vanaf hier wandel je landgoed De Sprengenberg op, onderdeel van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Vergaderruimte De Pas

Faciliteiten van vergaderzaal De Pas

Op een half uur rijden van Deventer, Zwolle en Almelo, tref je vergaderzaal De Pas. Een mooie locatie voor een inspirerende vergadering, teambuilding of brainstormsessie. Deze ruimte biedt plek voor maximaal 10 personen. De locatie is per dagdeel van 4 aaneengesloten uren te huur en is van alle moderne gemakken voorzien: 

  • Wifi
  • Beamerscherm, laptop en kabels
  • Flip-over
  • Keuken met koffiezetapparaat en waterkoker (zelfbediening)*

Boeken? Mail ons op [email protected]

* Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Tarieven

Per dagdeel: € 175,00
Per dag:        € 300,00

Pauze in de natuur

Tussen het vergaderen door even de natuur in en een frisse neus halen? Vanaf Erve de Pas starten diverse wandelroutes. Of boek een excursie met de boswachter die je door het gebied gidst en alles vertelt over de natuur. 

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

vergaderen in informatieschuur De Pas
Sallandse Heuvelrug met uitgestrekte vergezichten heide bos en bloeiende rododendrons

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Informatieschuur Erve De Pas
  • Molenweg 2, 7448 RE Haarle (Hellendoorn) (OV)
  • Erve De Pas ligt aan de rand van De Sprengenberg ten zuiden van het dorp Haarle. Op de hoek Molenweg/ Oude Deventerweg.
logo