Ga direct naar inhoud

Natuursafari Deelerwoud

Ga met de boswachter mee op natuursafari door het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je normaal niet komt. De kans is groot dat je herten en ander wild tegenkomt!

Edelhert

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien?

Ga dan mee met de boswachter op natuursafari in het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Onderweg leer je het natuurgebied en de dieren die er leven, goed kennen. Op enkele plekken stappen we even uit om de omgeving in ons op te nemen. Het is een exclusieve excursie.

In het kort

  • Klein gezelschap, maximaal 7 personen
  • De gids neemt je mee in een personenbus door het gebied
  • De gids vertelt over de natuur en de dieren die er leven
  • De excursie duurt ruim 2 uur
  • Datum en tijdstip in overleg

De kosten voor een exclusieve natuursafari bedragen € 390 per excursie voor max. 7 personen. Leden van Natuurmonumenten ontvangen 30% korting en betalen € 275 per excursie voor max. 7 personen. Met jouw lidmaatschap steun je de natuur in Nederland.

Boswachter met verrekijker

Wild spotten met de boswachter tijdens de natuursafari in het Deelerwoud

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en wil je graag mee? Neem dan contact op met de boswachter via [email protected] om een geschikte datum af te spreken. 

Tip van de boswachter

  • Neem je verrekijker mee,
  • Doe makkelijk zittende kleding aan, zwaar schoeisel is niet noodzakelijk. Je zit in een voertuig, waarbij je af en toe uitstapt, maar geen grote wandelingen maakt.

Fotografie

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

Edelhindes

Goede kans dat je edelherten tegenkomt tijdens de natuursafari

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid