De Veluwe

Vakantiewoningen in De Veluwe

 • Vakantiewoning Boerderij van Dreesje op de Veluwe
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Boerderij van Dreesje op de Veluwe

  Op zoek naar een bijzondere vakantiewoning op de Veluwe? Dan is de Boerderij van Dreesje de perfecte plek. Je vindt hier authentieke elementen zoals het originele washuis gecombineerd met moderne gemakken, middenin de natuur.

 • Vakantiesuites in villa Oud Groevenbeek
  Vakantiewoning

  Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

  Villa Oud Groevenbeek op het landgoed met dezelfde naam ligt in Ermelo en is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Je kunt er een luxe hotelsuite huren op basis van zelfvoorziening - of zelfs de hele villa.

 • Vakantiewoning Nieuw Reemst
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nieuw Reemst op de Veluwe

  Nabij Ede staat, omringd door eeuwenoude eiken, de Boerderij Nieuw Reemst. Deze vakantiewoning voor zes personen ligt tussen bossen, heide en stuifzandgebieden van het Veluwse natuurgebied Planken Wambuis.

 • Vakantiewoning Kijk Uit Veluwe voorkant
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Kijk Uit op de Veluwe

  Heb je altijd al eens midden in het bos willen wonen? Dan is dit je kans om het uit te proberen! Vanuit vakantiewoning Kijk Uit zie je de wilde zwijnen en reeën zo voorbij lopen.

 • Vakantiewoning Leuvenhof op de Veluwe
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof bij Elspeet

  Stap uit het prachtig gerenoveerde vakantiewoning Landhuis Leuvenhof zo het bos in. Volg de beek en met een beetje geluk zie je een vos, das of everzwijn.

 • Boswachterswoning Deelerwoud
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Deelerwoud

  Midden in de bossen van het Veluwse Deelerwoud staat een boswachtershuis. Binnen brandt de houtkachel en buiten barst het van de reeën, herten en wild zwijnen.

 • logo