Ga direct naar inhoud
De Wieden

Vrijwilligersvacatures in De Wieden

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige excursieleider: schipper excursieboot

  Vind je het leuk om mensen te laten verwonderen over de schitterende natuur in De Wieden? En wil jij je passie voor dit prachtige natuurgebied op een enthousiaste manier delen? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige groepscoördinator

  In de regio De Wieden zijn we op zoek naar een vrijwillige groepscoördinator voor onze vrijwillige boswachters (leden)werving. Ben jij gek op de natuur en houd je van coördineren/organiseren én samenwerken met de leukste vrijwilligers van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vrijwilligersvacature

  EcoWaterbus zoekt schippers

  In de zomermaanden toeristen vervoeren over het water in De Wieden?

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger jeugdactiviteiten de Wieden

  Lijkt het je leuk om kinderen te enthousiasmeren over de natuur? We zijn op zoek naar vrijwilligers die wekelijks willen helpen met het begeleiden van schoolgroepen. En vrijwilligers die willen helpen jeugdactiviteiten (te organiseren) in de weekenden en tijdens vakanties.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger inventarisatie insecten

  Heb je zin om de meeste bijzondere insecten te inventariseren in het unieke moerasgebied De Wieden? Meld je dan aan als insectenvrijwilliger!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige vogelaars

  Heb je zin om in de vroege ochtend vogels te inventariseren? Van eind april tot begin juli is er een enthousiaste groep echte vogelaars op pad om alle vogels in De Wieden te inventariseren.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige excursieleider: torenwachter Sint Jansklooster

  Vind je het leuk om mensen te laten verwonderen over de schitterende natuur in De Wieden? Heb jij kennis van gebouwen, architectuur en houd je van een mooi uitzicht? Dan ben jij degene die we zoeken als torenwachter in Sint Jansklooster.