Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Uitkijktoren Middelduinen

Vanaf de uitkijktoren in de Duinen van Goeree is er zoveel te zien! De overgang van polder naar duin, het strand en de Kwade Hoek.

Uitkijktoren Middelduinen

Vanaf de uitkijktoren in de Duinen van Goeree is er zoveel te zien! De overgang van polder naar duin, het strand en de Kwade Hoek. Hier groeit de kust nog aan met jonge duintjes. Het is een unieke plek in de Delta! Neem vooral een verrekijker mee; bij laag water liggen vaak groepen zeehonden te rusten op de zandbanken.

Wandelen door de Duinen van Goeree

Loop eens de wandelroute de Koploper. Deze route voert door de Duinen van Goeree en loopt ook langs deze uitkijktoren.

Startpunt

De uitkijktoren is te bereiken door naar de parkeerplaats te gaan op de kruising van de Vrijheidsweg en Oosterweg bij Ouddorp. Twee duinovergangen leiden hier naar het Middelduinpad. De uitkijktoren zie je dan vanzelf.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo