Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vier je verjaardag op Egheria

15 augustus 2016 | Natuurmonumenten

Ben je bijna jarig en zoek je een avontuurlijke plek om je kinderfeestje te vieren?

Vier je verjaardag op Egheria - foto Sabine Peters

Leukste feestje ever

Op landgoed Egheria heeft Natuurmonumenten samen met Pannenkoekhoes De Stroper een verjaardagsfeestje voor jongens en meiden. Ook jij kunt het leukste verjaardagsfeestje ever geven:

Het toverfeest (6-10 jaar) is heel magisch. Met een heksenhoed, abracadabra toverboek en een heksenketel ga je met je vriendjes het bos in om toverspreuken te leren en brouwsels te maken.

Bij het Pannenkoekhoes krijg je een plattegrond, uitleg en andere benodigdheden en na afloop is er natuurlijk een pannenkoek met ranja en een ijsje.

Bekijk alle verjaardagsfeestjes-info>>

placeholder

Landgoed Boekesteyn, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Boerderij Brambergen, Ôs-Graveland, Gooi en Vechtstreek, s-Gravelandse buitenplaatsen, Noord-Holland, Nederland, EuropaFotograaf: Janko van BeekBron: Natuurmonumenten

Natuurmonumenten
logo