Word lid
Nieuws van de boswachter

Vier je verjaardag op Egheria

15 AUGUSTUS 2016 | Natuurmonumenten

Ben je bijna jarig en zoek je een avontuurlijke plek om je kinderfeestje te vieren?

Vier je verjaardag op Egheria

Leukste feestje ever

Op landgoed Egheria heeft Natuurmonumenten samen met Pannenkoekhoes De Stroper drie verjaardagsfeestjes voor jongens en meiden. Word je nu 4 of 10 jaar, ook jij kunt het leukste verjaardagsfeestje ever geven:

  • Kabouterfeest(4-6 jaar)Samen met je vriendjes ga je lekker het bos in en bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Je leert alle kaboutervriendjes kennen: kriebelbeestjes, paddenstoelen en bosvriendjes.
  • Het toverfeest(6-10 jaar)Met een heksenhoed, magisch toverboek en een heksenketel ga je met je vriendjes het bos in om toverspreuken te leren en brouwsels te maken.
  • Boswachterfeest(6-10 jaar)Boswachter Bart weet een heleboel over de natuur. Alle natuurschatten verzamelt hij in een kistje. Samen met je vriendjes ga je het bos in en doe je spellen en opdrachten.

Bij het Pannenkoekhoes krijg je een plattegrond, uitleg en andere benodigdheden en na afloop is er natuurlijk een pannenkoek met ranja en een ijsje.

Bekijk alle verjaardagsfeestjes-info>>

Landgoed Boekesteyn, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Boerderij Brambergen, Ôs-Graveland, Gooi en Vechtstreek, s-Gravelandse buitenplaatsen, Noord-Holland, Nederland, EuropaFotograaf: Janko van BeekBron: Natuurmonumenten

Natuurmonumenten