Word lid
Fort bij Spijkerboor

Vrijwilligersvacatures in Fort bij Spijkerboor

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig gids voor volwassenenactiviteiten in 's-Graveland

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen verwonderen over de schitterende natuur en cultuur op de 's-Gravelandse Buitenplaaten.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig gids voor jeugdactiviteiten in 's-Graveland

  Het Bezoekerscentrum ligt in het centrum van het Gooi en de Vechtstreek, midden tussen de buitenplaatsen met hun statige huizen en parkachtige bossen. Het is een ideale startplaats voor een wandeling of fietstocht door de omgeving. Veel inwoners en recreanten bezoeken jaarlijks het gebied, ruim 100.000 mensen nemen een kijkje in het bezoekerscentrum. Ze komen voor informatie over de omgeving, speurtochten, kinderverjaardagen of nemen deel aan één van de vele excursies. Ook veel scholen en BSO’s uit de regio weten het bezoekerscentrum te vinden voor leerzame excursies.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger balie bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van ons prachtige en interactieve Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger afdeling Juridische Zaken te 's-Graveland

  Wil jij jouw juridische kennis en ervaring inzetten om Natuurmonumenten te helpen met het behoud van onze prachtige natuur? Op onze afdeling Juridische Zaken, die momenteel bestaat uit vijf juristen, kunnen wij hulp heel goed gebruiken.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Ankeveense plassen

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Woon je in de buurt van de Ankeveense plassen? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Schilders gezocht op de buitenplaatsen

  Op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen vind je veel weilanden, wegen en paden. Vanouds staan er op de landgoederen dan ook veel historische hekken en rasters. In de tijd dat er nog veel tuinlieden in dienst waren van de eigenaren was er regelmatig onderhoud. Maar tegenwoordig kost het Natuurmonumenten, ondanks de bestaande vrijwilligersgroepen, steeds meer moeite om al dat schilderwerk goed te onderhouden. We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die zich specifiek gaan toeleggen op schilderwerk.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Het Hol

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Woon je in de buurt van natuurgebied Het Hol in Kortenhoef? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige Boswachter Activiteiten Vechtplassen

  Ben jij graag in de natuur en vind je het leuk om mensen warm te maken voor de natuur van de Vechtplassen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

 • Vrijwilligersvacature

  Fort zoekt gids Vechtplassen

  Help Natuurmonumenten het bijzondere verhaal te vertellen over de strategische inzet van water bij de verdediging van Nederland.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Tienhovense plassen

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Woon je in de buurt van de Tienhovense plassen? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!