Fort bij Spijkerboor zoekt gastvrouwen en gastheren

Verscholen in het polderlandschap van de Beemster ligt het grootste fort van de Stelling van Amsterdam, Fort bij Spijkerboor. In het fort is veel te bekijken: munitiekamers, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut. Fort bij Spijkerboor trekt jaarlijks zo’n 3.500 bezoekers. Van april tot oktober is het fort regelmatig open voor bezoekers en worden er in het fort rondleidingen gegeven. Daarnaast biedt het gebouw onderdak aan tijdelijke tentoonstellingen en - incidenteel - evenementen voor jong en oud.

Spijkerboor

Hou jij van mensen en zorg je graag dat ze zich welkom voelen? Fort bij Spijkerboor zoekt gastvrouwen en gastheren!

Als gastvrouw/-heer ben je het gezicht van het fort. Je geeft bezoekers een warm welkom, maakt ze wegwijs en geeft informatie over de georganiseerde activiteiten in en rond het fort. Je boekt mensen in voor excursies of helpt ze op weg als ze op eigen gelegenheid het fort willen verkennen. Daarnaast verkoop je consumpties en kleine versnaperingen in het fortcafé en breng je het werk van Natuurmonumenten onder de aandacht van de bezoekers.

Je hebt de hele dag met mensen van allerlei leeftijden te maken, en vindt het leuk hun bezoek nóg aangenamer te maken. Volwassenen komen omdat ze geïnteresseerd zijn in de Stelling van Amsterdam en ook kinderen vinden het fort ongelooflijk spannend!

Vaardigheden

  • Je bent gastvrij, sociaal en je bezorgt mensen graag een prachtige dag!
  • Je hebt genoeg tijd om 2-4 zondagen per maand in het fort te werken.

Fort bij Spijkerboor is van geopend met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Tussen juni en eind september is het fort elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Kom jij ons leuke, bevlogen en gezellige team versterken?
Stuur een mailtje met je motivatie naar [email protected]

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo