Ga direct naar inhoud
Nieuws

Mening gevraagd over de Geleenbeekdalse natuur

25 oktober 2023 | Paul Wijenberg

Doe mee met ons bezoekers-onderzoek in het Geleenbeekdal! Wat vind jij van de kwaliteit van de voorzieningen in de gebieden bij Terworm, het Stammenderbos, de Mulderplas, het Imstenraderbos of Daniken? Geef je mening met een korte vragenlijst en wij kunnen daarmee de natuur en de beleving van het natuurgebied verbeteren.

Poel

Hoe tevreden bent u over de wandelroutes?

Hoe ervaart u de aanwezigheid van andere bezoekers?

Wat maakt dat u zo enthousiast bent over dit gebied?

Natuurmonumenten is met een bezoekersbelevingsonderzoek bezig, waarin de mening van bezoekers van de natuurgebieden in het Geleenbeekdal wordt gevraagd. Het gaat hier om de keten van natuurgebieden Imstenraderbos, Terworm, Mulderplas, Stammenderbos en Danikerbos. Met de aangeleverde antwoorden en opmerkingen op vragen zoals hierboven kan de beheereenheid maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de tevredenheid over die natuurgebieden toeneemt.

We nodigen middels posters, flyers, persoonlijke vragen en deze website alle bezoekers in het gebied graag uit om deel te nemen aan dit korte maar belangrijke onderzoek. Leden en niet-leden van Natuurmonumenten kunnen meedoen aan dit onderzoek. Het invullen is eenvoudig en kost je hooguit 10 minuten. Hoe meer reacties, hoe beter wij de conclusies kunnen trekken en hoe beter wij aan de slag kunnen. Zegt het voort en ndoig zelf ook je kennissen, buren en familie uit om hieraan mee te helpen. 

Meedoen kan door deze veilige weblink aan te klikken. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt. Dank!

In een later stadium zullen we de resultaten van het onderzoek hier bekend maken. 

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg