Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vloggende Zuid-Limburgse boswachters

16 oktober 2017 | Anke Brouns

De Zuid-Limburgse boswachters José en Anke zijn in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg begonnen met vloggen.

Vloggende Zuid-Limburgse boswachters

De Zuid-Limburgse boswachters José en Anke zijn in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg begonnen met vloggen. Inmiddels staat al hun tweede vlog online. Elke twee maanden verschijnt er een nieuwe. Tegelijk met de vlogs verschijnt er ook een blog, waarin je achtergrondinformatie vindt.

Vlog Brunssummerheide

De eerste vlog gaat over de Brunssummerheide. José vertelt over het ontstaan van het gebied, over de dieren en planten die er voorkomen, en wat Natuurmonumenten doet om de heide zo mooi te houden.

Vlog hazelmuis

In de tweede vlog gaat Anke naar het Geuldal, waar ze hazelmuizen zoekt, en vindt! In de vlog wordt duidelijk wat Natuurmonumenten doet om haar gebieden voor dit zeldzame zoogdiertje nog geschikter te maken. En dat zorgt tegelijkertijd voor een aantrekkelijk landschap voor mensen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op vvvzuidlimburg

Anke Brouns
Anke Brouns
logo