Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Volmolen nog niet toegankelijk vanwege werkzaamheden

07 oktober 2019 | Paul Wijenberg

Helaas duren de werkzaamheden in de gebieden rondom het molengebouw langer als gedacht. Daardoor is de publieke openstelling van de Volmolen voorlopig nog niet mogelijk.

Zeer ongewenst hoog water

Klimaat-proof

Door de werkzaamheden van het Waterschap aan de molentak van de Geul is er momenteel nog geen watertoevoer voor het waterrad. Daarmee vervallen de reguliere demonstraties met uitleg van de molenaars. Natuurmonumenten biedt als beheerder de vele bezoekers hiervoor excuses aan maar heeft volledig begrip voor de verlenging van de terreinwerkzaamheden. Het gaat hier immers om het belang van de monumentale gebouwen.  De Volmolen wordt klimaat-proof, voor nu en later!
Meer uitlegt leest u in het nieuwsbericht op deze website uit maart van dit jaar.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg
logo