Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Avonturenroute Harderbos

Een spannende wandelroute van 4,5 kilometer door het Harderbos, speciaal voor gezinnen. Onderweg kom je langs een uitkijktoren, vlonderpad, trekpontje en wiebelbrug.

Avonturenroute Harderbos

Deze spannende wandelroute van 4,5 kilometer loopt door het Harderbos en is speciaal geschikt voor gezinnen. Onderweg kom je langs een uitkijktoren, vlonderpad, trekpontje en wiebelbrug. En met een beetje geluk zie je de sporen van bevers, zoals omgeknaagde bomen en ‘beverglijbanen’.

Bekijk de wandelroute hier >>

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Pluvierenweg
  • Pluvierenweg 3, 3898 LL Zeewolde (FL)
  • Rij vanuit Harderwijk richting Lelystad via de Knardijk (N302), bij eerste rotonde rechtsaf de Harderdijk op, dan eerste weg linksaf de Pluvierenweg op; de parkeerplaats ligt na cira 200 m aan de rechterkant.
logo