Ga direct naar inhoud
IJsselvallei

Tips in IJsselvallei

 • Tip

  Fotoshoot op landgoed Voorstonden

  Landgoed Voorstonden bij Brummen is een prachtige locatie voor een fotoshoot. De slingerende paden, vijvers met vloeiende vormen, boskamers en romantische bruggetjes vormen een mooi decor voor trouwfotografie, een loveshoot of een fotoshoot voor een andere mooie gelegenheid. Je bent van harte welkom om op landgoed Voorstonden een fotoshoot te houden. Hiervoor is het nodig om een tijdslot met gebiedstoestemming te boeken. Op deze manier krijg je toegang met 1 auto en draag je bij aan het behoud van dit unieke landgoed.

 • Tip

  Huur een huifkar op de Groote Modderkolk

  Huur een huifkar met chauffeur. Slecht ter been of niet, iedereen kan genieten van de natuur in de omgeving van het dorp Loenen op de Veluwe. Want op de Groote Modderkolk kun je een huifkar van Natuurmonumenten boeken. Maak met de boswachter achter het (trekker-)stuur een ontspannen tocht door de weelderige natuur.

 • Tip

  Bezoek de Loenense waterval

  Superleuke combi: breng een bezoek aan Open Erf de Groote Modderkolk en geniet van boerderijdieren zoals kippen, konijnen en geitjes. Wandel de groene pijltjesroute (Wandelroute Vrijenberg, 5 km) en je komt langs de grootste waterval van Nederland!