Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Hoera! Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 15 jaar

23 oktober 2018 | Manita Brunekreef

Deze maand bestaat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 15 jaar! Dit vieren we met mooie activiteiten, met als aftrap de Beleefweek in de herfstvakantie.

Hoera blaadjes Kaapse Bossen

Ook maakte toerismebureau RBT Heuvelrug & Vallei een mooie felicitatiefilm met de onder andere Natuurmonumenten vanuit de Kaapse Bossen. Gerda, vrijwillige boswachter bij Natuurmonumenten, neemt schoolkinderen mee voor misschien wel de leukste lesdag van het jaar. Een buitenles in het bos die ze niet snel vergeten. En daar zijn we als organisatie trots op.

Klik hier voor meer informatie over het jubileum of de Beleefweek van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ervaar de rijke historie van de heuvelrug zelf en meld je snel aan voor een onvergetelijke ervaring in de natuur. 

Manita Brunekreef
Manita Brunekreef
logo