Ga direct naar inhoud

Boek een natuurgids voor een lezing of een excursie

Vind je het leuk om meer te weten over De Slotplaats in Bakkeveen? Natuurgidsen van Natuurmonumenten zijn graag bereid om je alles te vertellen over het landgoed.

De Slotplaats

Landgoed

Wat is 'de poppestien' op landgoed De Slotplaats? En wat is de functie van die prachtige sterrenschans? Hoe zag het landgoed er een paar eeuwen geleden uit? Lag het langs een handelsroute? Welk beheer past Natuurmonumenten toe in dit bijzondere stukje Fryslân? Genoeg vragen waar de natuurgids je allemaal antwoord op kan geven.

Boek een lezing of excursie

Gedurende zo'n twee uur verzorgt de natuurgids een boeiende lezing over landgoed De Slotplaats. Uiteraard kan in onderling overleg het programma samengesteld worden. Wil je voorafgaand of na de lezing het gebied samen met de boswachter verkennen? Dat kan. Heb je speciale wensen? Een lunch? iets lekkers bij de koffie? Bespreek je wensen met ons.

Kosten en contact

Meer weten? Neem dan gerust contact op met boswachter Kim Pierik T, 06 15 26 16 61 of E: [email protected] Kosten voor een twee uur durende lezing: € 80,00 ongeacht het aantal deelnemers. De lezing kan op een door jou geselecteerde locatie, maar kan ook plaatsvinden in bijvoorbeeld het theehuis De Slotplaats in Bakkeveen. Mogelijkheden genoeg voor een leuke ochtend of middag.