Ga direct naar inhoud
Nieuws

NMF Kamermuziekfestival weer op bel-etage Kasteel Eerde

24 augustus 2021 | Olga de Lange

De bel-etage van het kasteel is de afgelopen jaren volledig gerestaureerd en biedt dit najaar een bijzonder passend decor voor de concerten tijdens het NMF Kamermuziekfestival op 8, 9 en 10 oktober. Kom luisteren en kijken!

NMF Kamermuziekfestival op Kasteel Eerde 2019

Wandkleden en muziek

Bezoekers van het Kamermuziekfestival kunnen de fraaie bel-etage op eigen gelegenheid bewonderen. Extra bijzonder is dat op Kasteel Eerde ook muziekstukken worden gespeeld die geïnspireerd zijn op de 18e eeuwse Vlaamse wandkleden in de zaal met voorstellingen uit de Metamorfosen van Ovidius.

NMF Kamermuziekfestival op Eerde 2019 foto Olga de Lange

NMF Kamermuziekfestival op Eerde 2019

Programma 2021

Op Kasteel Eerde speelt op vrijdagavond 8 oktober het Chloé Piano Trio en op zaterdagmiddag 9 oktober het Brackman Trio. Op zaterdagavond kunt u genieten van het Oyster Duo en op zondagmiddag 10 oktober sluiten José Nunes en Pieter Bogaert het festival op Eerde af met een Metamorfoses-programma.

Kaarten bestellen

Kijk hier voor meer informatie over de concerten en het bestellen van kaarten. Is een concert uitverkocht? Als gevolg van de coronamaatregelen is het aantal kaarten per concert nu nog beperkt. Als het kabinet de maatregelen versoepelt komen er misschien extra kaarten beschikbaar of we plannen extra concerten in. Dus houd de website en onze berichtgeving in de gaten!

Olga de Lange