Ga direct naar inhoud

Word kasteelgids op Landgoed Eerde, een historisch avontuur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste uitbreiding van onze gidsenploeg. Op het prachtige landgoed Eerde staat het mooi gerenoveerde kasteel, waar we gedurende het jaar excursies organiseren. Als gids ontvang je bezoekers met een glimlach en vertel je met passie over de geschiedenis, vroegere bewoners, schitterende kamers en de prachtige tuinen met daarbij horende gebouwen. Ben jij die verhalenverteller? Lees snel verder.

kasteel Eerde
  • Functienaam: Kasteelgids
  • Tijdsbesteding: Zaterdag/zondagmiddag, frequentie in overleg

Locatie

Kasteel Eerde in Ommen

Wat houdt de functie in?

Ben jij bereid je te verdiepen in de geschiedenis van kasteel Eerde? Kun je op een boeiende manier vertellen voor een groep, ben je gastvrij en flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou. Als kasteelgids maak je deel uit van onze vrijwilligersgroep, die zich inzet voor de openstelling en het behoud van kasteel Eerde. We willen de verhalen graag levend houden, we delen ze graag én met veel enthousiasme. Doe mee, ontmoet nieuwe mensen en draag bij aan het levend houden van het verleden op dit prachtige landgoed. 

Wat bieden wij?

  • Een unieke vrijwilligerswerkplek
  • Vergoeding van reiskosten
  • Vrijwilligersovereenkomst inclusief verzekering
  • Kleding passend bij je rol als gids
  • Vrijwilligerspas voor korting op producten/diensten van Natuurmonumenten

Interesse?

Lijkt het jou geweldig om als gids aan de slag te gaan bij Kasteel Eerde of heb je vragen? Neem dan contact op met Petra Hofhuis, onze  vrijwilligerscoördinator, via telefoonnummer: 06-12089978 of stuur een mail naar: [email protected]

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats voor het kasteel