Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kerstmarkt op Hoeve Wielrevelt - Kom jij ook genieten?

16 december 2023 | Hannah Storck

Op 20 december, van 13:00 tot 17:00, nodigen Natuurmonumenten en Hoeve Wielrevelt je van harte uit voor een sfeervolle kerstmarkt op Thematerweg 10D in Haarzuilens. Laat je omarmen door de feestelijke ambiance en geniet samen met ons van de warmte van het winterseizoen!

kinderen maken vogel snacks

Zorgboerderij Wielrevelt en Abrona presenteren met trots zelfgemaakte spullen, ideaal als unieke kerstcadeaus. Terwijl je bij kraampjes geniet van een warme chocomel, kunnen kinderen zich uitleven met het maken van vogelsnacks voor de winter of deelnemen aan een speurtocht op het erf (geschikt vanaf 7 jaar).

Zin in een kleine wandeling? Van 14:00 tot 15:00 biedt Natuurmonumenten een rondleiding aan, waaronder een verkenning van het prachtige voedselbos. Trek stevige schoenen aan voor de modder en wees op tijd - de eerste 15 mensen kunnen deelnemen!

Verwen je smaakpapillen met heerlijke winterse lekkernijen bij Gasterij Wielrevelt, waaronder smaakvolle erwtensoep, knapperige broodjes en smeltende marshmallows boven het vuur.

Kom samen met vrienden en familie en ervaar de warmte van deze bijzondere kerstmarkt op Hoeve Wielrevelt, waar gezelligheid en liefde voor onze natuur samenkomen.

Hannah Storck