Ga direct naar inhoud
Nieuws

Opbouw en filmopnames van de Zappelin Brigade in de speelnatuur van OERRR

21 april 2023 | Hannah Storck

Op zondag, 23 April vindt de Zappelin Brigade van boswachter Tim in de speelnatuur van OERRR plaats. Tijdens de Zappelin Brigade worden er filmopnames gemaakt, maar alleen van de kinderen die deelnemen aan de activiteiten. Bezoekers kunnen ook tijdens de opbouw werkzaamheden op zaterdag 22 april in de speelnatuur blijven.

springende eekhoorn

Op zondag 23 april organiseert boswachter Tim de Zappelin Brigade, een activiteit waarbij kinderen kunnen leren over de natuur en tegelijkertijd meehelpen met het bouwen van vlindervilla’s, pissebedparadijzen, vogelsnackbars en kikkerzwembaden. Boswachter Tim heeft deze oplossing bedacht omdat de dieren in de lente steeds meer moeite hebben om eten, schuil- en nestplekjes te vinden.

Op zaterdag 22 april vinden er opbouw werkzaamheden plaats in de speelnatuur bij Natuurmonumenten. De speelnatuur blijft wel gewoon toegankelijk voor bezoekers, zodat kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken in de natuur.

Op zondag 23 april worden er tijdens de Zappelin Brigade filmopnames gemaakt, maar ouders hoeven zich geen zorgen te maken. Alleen de kinderen die meedoen aan de activiteiten worden gefilmd. 

Hannah Storck