Vakantiewoning kasteel Hackfort in de Achterhoek

Slaap prinsheerlijk met de hele familie of al je vrienden in kasteel Hackfort. Overnacht als een baron of barones op het verrassende landgoed in de Achterhoek. Wandel uit je kasteel, langs het koetshuis en de watermolen het parkbos in. Boek nu je verblijf in deze bijzondere vakantiewoning.

Kasteel Hackfort in de Achterhoek met bloeiende krokussen.

Overnachting in kasteel Hackfort

Altijd al willen overnachten in een kasteel? Dat kan! Kasteel Hackfort in de Achterhoek is te huur als vakantiewoning voor 18 personen. Huur het hele kasteel, of een enkele suite. Het is net uit de steigers en is van alle gemakken voorzien. Het kasteel stamt uit de 14e eeuw en heeft:

  • 4 suites voor 4 personen
  • 1 (bruids)suite voor 2 personen
  • een naastgelegen eetgelegenheid
  • gemeenschappelijke keuken
  • eetkamer
  • terras met tuinmeubelen

Eropuit om en rond het kasteel

Rond het kasteel ligt het landgoed Hackfort met een koetshuis, parkbos, een watermolen, boomgaarden en boerderijen. Wandel de route die je langs alle hoogtepunten van dit landschap voert. Je waant je zo in vroeger tijden als baron of barones van dit veelzijdige landgoed. 

Boek nu een overnachting in Kasteel Hackfort 

Kom tot rust met een overnachting in het kasteel van Hackfort. In verschillende gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Buitenleven Vakanties is een samenwerking van verschillende natuurbeheerders, waaronder Natuurmonumenten. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een eco lodge of een landhuis.

Boek nu een overnachting in kasteel Hackfort via Buitenleven Vakanties.

Kasteel Hackfort in het bos in De Achterhoek
Eetkamer van Kasteel Hackfort in De Achterhoek

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo