Nieuws van de boswachter

Theehuis Oud Groevenbeek gaat weer open!

10 juni 2020 | E. Werkman

Op zaterdag 13 juni aanstaande opent ons theehuis elk weekend weer het terras. Bezoekers zijn tussen 12.00 uur en 17.00 uur van harte welkom. We kijken er naar uit! In juli hopen we de openingsdagen ook uit te breiden met de woensdag. Daarbij gaat de gezondheid van onze vrijwillige collega’s voorop. Zij zijn het hart van ons theehuis.

specht

Natuurmonumenten Oud Groevenbeek staat voor iedereen klaar om te komen genieten in het bos, de speelnatuur en de horeca. Daarbij houden wij ons aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt.

Groepsactiviteiten in juli weer mogelijk

Voor excursies, OERRR-activiteiten en feestjes moeten we in juni nog even geduld hebben. We zijn druk bezig te kijken hoe we excursies op een verantwoorde manier weer op kunnen pakken. Houd vooral de agenda op de website in de gaten.

De natuur kan het niet vragen, wij wél

Als iets nóg duidelijker is geworden de afgelopen maanden, is het wel dat natuur onmisbaar is in ons leven. We roepen daarom iedereen op om dit besef om te zetten in steun voor onze natuur. Jij kunt helpen. Door mensen in jouw omgeving te stimuleren om lid te worden, een lidmaatschap cadeau te geven of zelf lid te worden, als je dat nog niet was. Help mee. En graag tot in het theehuis!

-> Houdt hier de actuele openingstijden in de gaten

E. Werkman
logo