Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Speelnatuur Oud Groevenbeek

Laat je ouders maar saai op het terras zitten, terwijl jij lekker de Speelnatuur van OERRR induikt!

Buiten spelen speelnatuur OERRR

Je kunt hier heerlijk ravotten. Spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Ondertussen vermaken (groot)ouders zich wel op het terras van het theehuis, met koffie, thee of iets lekkers.

Toegankelijk voor ieder kind

De Speeltuinbende heeft de Speelnatuur van OERRR getest en oké bevonden! Deze Speelnatuur is deels toegankelijk voor kinderen met een beperking. Er zijn halfverharde paden en alle zintuigen worden aangesproken, met geuren, voelen en geluiden. De waterspeelplek met waterpomp is zo ontworpen dat ook kinderen in een rolstoel mee kunnen spelen. Komen jullie testen?

Praktisch

 • Adres: Theehuis Oud Groevenbeek, Putterweg 238, 3851 VG te Ermelo
 • Parkeren: Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg (provinciale weg N303), kruising Watervalweg. Vanaf daar is het circa 800 meter lopen naar het Theehuis en Speelnatuur.
 • Speelnatuur is dagelijks geopend.
Speelnatuur van OERRR

Deze Speelnatuur van OERRR is mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting De Lange Brug, Facilicom Group, Fonds Martin van Gent en basisschool De Rank te Harderwijk.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Speelnatuur Oud Groevenbeek
 • Putterweg 238, 3851 VG Ermelo (GD)
 • Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Speelnatuur Oud Groevenbeek: Volg vanaf de parkeerplaats de Waterweg en sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Speelnatuur van OERRR ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast Theehuis Oud Groevenbeek.

  Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Speelnatuur Oud Groevenbeek: Parkeer op een van de twee plaatsen voor rolstoelgebruikers en volg de Waterweg. Sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Speelnatuur van OERRR ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast Theehuis Oud Groevenbeek.

Toegankelijkheid

Praktisch

logo