Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilliger natuurbeheer Leusveld, IJsselvallei

Gaat de natuur je aan het hart en lijkt het je leuk om dit met anderen te doen. kom samenwerken, buiten in de vrije natuur? Dan kun je 4 uur per week om te investeren in uitdagende werkzaamheden? Dan is wellicht werken bij Natuurmonumenten een leuke invulling.

De beheereenheid Zuid-Veluwe en IJsselvallei van Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gemiddeld 4 uur per week hun steentje willen bijdragen aan het onderhoud van de natuur. Je werkt in het Landgoed Leusveld

Het is een bestaande groep vrijwilligers. We zoeken meerdere personen uit de omgeving van Brummen, Eerbeek en Hall. De groep gaat onder begeleiding in het Leusveld aan de slag.

Wij zoeken personen die

* het leuk vinden om in een gezellige groep te werken
* een normale lichamelijke conditie hebben
* graag in de de vrije natuur zijn
* houden van een uitdaging
* niet verder weg wonen dan 15 km van de werkplek

Wij bieden
* Uitdagend werk bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak
* Indien nodig in overleg opleidingen.
* Een vast contactpersoon en beschikking over benodigde voorzieningen bij het werk
* Een onkosten vergoeding van voor vervoer
* Een vrijwilligerspas voor korting op producten van NatuurmonumentenVrijwilligers aan het werk
logo