Ga direct naar inhoud
Nieuws

Boswachters bieden “extra perspectief” tijdens avond in Aalten

30 januari 2019 | Anouk Ballot

“Met een andere blik, ervaar je meer dan je voor ogen had. Luister, kijk & beleef: Perspectief.” Met deze mooie zin nodigt fanfare Eendracht Aalten bewoners uit het dorp uit voor een bijzondere avond in de Zuiderkerk op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019. Ieder jaar trakteert deze fanfare de bewoners van Aalten op een mooie avond. Dit jaar zijn wij als boswachters uitgenodigd, vanwege het thema ‘Perspectief’, waarmee het onderwerp natuur op bijzondere wijze ten gehore wordt gebracht en in film wordt getoond.

Bos in de frisse ochtend

Voor Natuurmonumenten is het prachtig om de Zuiderkerk als podium te mogen gebruiken. Aan onze achterban van leden, donateurs, vrijwilligers, en bezoekers van het nabij gelegen Loohuisbos, mogen we hier vertellen over de bijzonderheden van dit natuurgebiedje. Naderhand is er nog gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan.

We hopen u er te zien! Meer informatie volgt op de site www.nm.nl/achterhoek en via www.eendrachtaalten.nl waar u zich meteen voor een van de avonden kunt aanmelden.

Anouk Ballot
Anouk Ballot