Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Digitaal infopunt bij de Hompesche Molen

16 juli 2019 | Paul Wijenberg

Dit informatiepunt is in opdracht van de gemeente Maasgouw geplaatst en tot stand gekomen in een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Limburg Marketing / VVV Midden-Limburg.

Hier kunnen toeristen en recreanten onder andere antwoord vinden op de vraag; welke evenementen zijn er, wat is er te zien en te doen, waar kan ik eten en drinken en waar kan ik overnachten in Midden-Limburg. De zuil staat naast het informatiepaneel van Natuurmonumenten op de kop van de parkeerplaats en is ook bereikbaar voor mensen in een rolstoel.

Nog meer service voor de bezoeker

Hier kunnen toeristen en recreanten onder andere antwoord vinden op de vragen: welke evenementen zijn er? Welke natuurgebieden kan ik bezoeken? Wat is er te zien en te doen? Waar kan ik eten en drinken? Waar kan ik overnachten in Midden-Limburg? De zuil staat naast het informatiepaneel van Natuurmonumenten op de kop van de parkeerplaats en is ook bereikbaar voor mensen in een rolstoel.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg
logo